Вход на сайт

Эл. почта:
Пароль:

Регистрация на сайте

Фамилия: Область:
Имя: Населенный пункт:
    Отчество: Номер телефона:
    Эл. почта: Компания:
      Пароль: Должность:
      Повторите пароль: Год начала работы:
      Фото:
      С правилами размещения объектов согласен

      Забыли пароль?

      Укажите эл. почту — мы вышлем Вам новый пароль для входа
      Эл. почта:

      Проблема на сайте

      Закрыть
      Ваш email:
      (необязательно)
      Расскажите нам, что случилось

      Новини від "ПІРЕУС БАНКУ МКБ" - Генерального спонсора АФНУ

      16 октября 2011, 0:00 просмотров: 7137

      Тепер, маючи квартиру або будинок із земельною ділянкою на вторинному ринку, можна покращити свої житлові умови, придбавши помешкання у новому домі або житловому комплексі в кредит під заставу вже існуючої нерухомості. У жовтні 2011 року Піреус Банк запропонував новий іпотечний продукт - кредити на житло на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку, що належить позичальнику або майновому поручителю.

      «Іпотечне кредитування є одним з пріоритетних напрямів у роздрібному бізнесі Піреус Банку в Україні, саме тому ми приділяємо велику увагу розробці нових іпотечних пропозицій з привабливими умовами. Так, нещодавно Піреус Банк увійшов до ТОП-10 банків за найвигіднішими умовами кредитування житла згідно рейтингу журналу «Контракти», - розповів Дмитро Мусієнко, член правління, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні. – Нова іпотечна пропозиція від банку – кредитування купівлі житла на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку строком до 20-ти років, зі ставкою кредитування 16-16,5% річних у гривні (в залежності від первинного внеску)».

      Musienko_Dmytro.jpg

      Дмитро Мусієнко, член правління, директор департаменту мережі філій Піреус Банку в Україні: "Нова іпотечна пропозиція банку - кредитування купівлі житла на первинному ринку під заставу нерухомості на вторинному ринку зі ставкою від 16% річних на строк до 20-ти років"

      Клієнти можуть обрати як ануїтетний, так і стандартний метод погашення кредиту. Максимальна сума кредиту становить 70% від вартості житла, що належить позичальнику або майновому поручителю (але не більше ніж 100% від вартості нерухомості на первинному ринку). Одноразова комісія за видачу кредиту становить 1,5%, інших прихованих комісій або платежів немає.

       Піреус Банк також пропонує кредит на купівлю житла на вторинному ринку зі ставкою 16-16,5% річних у гривні, а також декілька спеціальних іпотечних програм, розроблених спільно із забудовниками, зі зниженими ставками кредитування (від 12% річних у гривні).
                Більше інформації стосовно нової іпотечної пропозиції від Піреус Банку можна знайти на офіційному сайті банку, зателефонувавши до Контакт-центру (0 800 30 888 0) або відвідавши будь-яке відділення Піреус Банку в Україні.

      PB_ANSU_720_90.jpg

       Довідка. Піреус Банк є однією із провідних банківських установ Південної та Східної Європи з активами 57 млрд 69 млн євро і регуляторним капіталом 3 млрд 500 млн євро (станом на 30.06.2011). Заснований у 1916 р., Піреус Банк сьогодні здійснює діяльність у Греції, Україні, Румунії, Болгарії, Єгипті, Албанії, Сербії, Кіпрі, а також у світових фінансових центрах – Нью-Йорку та Лондоні. Piraeus Bank S. A. є головною установою Групи Піреус Банку (Piraeus Bank Group); до Групи входять 10 банків і 21 компанія, які надають повний спектр фінансових послуг.

      В Україні Піреус Банк надає повний комплекс банківських послуг приватним особам, малому і середньому бізнесу, а також корпоративним клієнтам. Серед пріоритетних напрямків – кредитування бізнесу та іпотечне кредитування.

      Банк є членом Асоціації українських банків, Форуму провідних міжнародних фінансових установ, учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а також входить до числа банків, уповноважених Пенсійним фондом України здійснювати виплату пенсій і грошової допомоги.

      Піреус Банк має найвищий рейтинг надійності депозитів (оцінка «5») від незалежного рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг» (останнє оновлення рейтингу – 04.10.2011), що характеризує здатність банку вчасно та у повному обсязі виплачувати вклади. Банк має довгостроковий кредитний рейтинг агентства «Кредит-Рейтинг» на рівні «uaA» з прогнозом «стабільний» (дата оновлення – 21 червня 2011 р.). Даний довгостроковий рейтинг входить до групи інвестиційних, тобто є одним з найвищих рейтингів, які присвоюються банкам, що працюють на українському ринку.

      13 вересня 2011 р. ДКЦПФР зареєструвала збільшення статутного капіталу Піреус Банку в Україні на 785 млн грн. до 1,628 млрд грн. Завдяки цьому банк має один з найвищих показників достатності капіталу серед банківських установ, що здійснюють діяльність в Україні.

      Прес-служба Піреус Банку в Україні

      Андрій Сахно

      тел./факс: +38(044)495-8888

      e-mail: asakhno(at)piraeusbank.ua

      Комментарии